5 tips för att välkomna hösten

aug 24, 2022 | Heminredning

När sommaren börjar lida mot sitt slut och hösten kommer smygandes brukar svenskarna delas in i två läger. På ena sidan står dem som inte vill att sommaren ska ta slut och på andra sidan står dem som älskar hösten och kan inte vänta på att få mysa hemma. Oavsett vilken sida du tillhör vill vi ge lite tips som kan förgylla höstmånaderna.

  1. Rensa i garderoben och se över höst/vinter garderoben. Få koll på vad du har för plagg och kanske få ny inspiration till outfits du kan ha på jobbet. Alltid kul med inspiration och samtidigt skönt att rensa ut.
  2. Nu är det dags att lämna sommarens potatissallad och den grillade kycklingen bakom oss och välkomna de mer höstinspirerade rätterna. Mustiga grytor och soppor som värmer i kylan och som är perfekta i matlådan till jobbet.
  3. Ljuskällor är en toppenidé för att lysa upp mörka kvällar och skapa den där mysiga känslan i exempelvis uterummet. Eller varför inte sätta en ljusslinga på husfasaden som välkomnar dig när du kommer hem från jobbet.
  4. När hösten kommer känns det mer accepterat att ha sköna hemma kvällar så passa på att köpa en ny bok som du kan krypa upp i soffan med eller börja kolla på den där serien du länge velat se men inte hunnit med.
  5. Sommarens lata dagar är förbi och nu är det dags för en nystart genom att börja beta av listan över vad som behöver göras. Kanske tar du tag i att möblera om, måla om köksstolarna, tvätta överdraget på soffan? Ja många har den där To Do – listan och det brukar vara skönt att ta tag i den.

 

Oavsett om du gillar hösten eller inte kan den bli en mysig tid om du har rätt inställning.

Fler artiklar inom samma ämne