Lagerhanteringsystem från STOPA

mar 23, 2023 | Bygg

Lagerhanteringsystemet STOPA är en av de mest avancerade lösningarna på marknaden för att hantera materialflöden och lagerhantering inom industrin. Med sitt högteknologiska system och mångsidighet är det ett perfekt verktyg för att öka produktiviteten och minska kostnaderna i produktionsprocessen.

STOPA är utformat för att hantera en mängd olika material, inklusive plåt, rör, profiler och ämnen, vilket gör det till en idealisk lösning för företag inom metall-, trä- och plastindustrin. Det är en helautomatisk lösning som kan hantera både små och stora mängder material och det har en hög kapacitet att hantera upp till 50 ton.

En av de främsta fördelarna med STOPA är dess höga hastighet. Det tar bara några sekunder för systemet att identifiera, plocka upp och transportera material från lagerhyllan till produktionslinjen. Detta minskar väntetiden och ökar produktiviteten avsevärt, vilket leder till en snabbare produktionsprocess.

STOPA är också en mycket flexibel lösning som kan anpassas efter företagets specifika behov. Det finns olika storlekar och modeller att välja mellan, och systemet kan integreras med andra produktionsutrustningar. Dessutom finns det en mängd olika programvarualternativ som kan installeras, inklusive möjligheten att integrera systemet med företagets befintliga programvara.

En annan stor fördel med STOPA är att det minskar risken för fel och olyckor. Materialhanteringen hanteras helt av systemet, vilket minskar risken för skador på personal och material. Dessutom minskar den automatiserade hanteringen risken för felaktig hantering eller felaktig placering av material.

Fler artiklar inom samma ämne