Bytupp – Köp & Säljmarknad för privatpersoner och företagare för entreprenad och transport

okt 24, 2022 | Bygg

Vill du komplettera din ”maskinpark” med något nytt, kanske hyra eller köpa begagnade maskiner eller ta in helt nytt så har Bytupp skapat en anpassad marknadsplats för just detta. Snabba och enkla affärer för entreprenörer helt enkelt. Bytupp är den självklara marknadsplatsen, precis som blocket, för de som jobbar inom entreprenad och transport.

Jobbar du inom lantbruk finns även möjlighet för auktioner på lantbruk med bland annat traktorer till salu eller att hyra för att underlätta ditt arbete på gården. Vanligt arbete med hjälp av traktorer kan också vara skogsbruk som Bytupp också erbjuder delar till.

När det kommer till transport kan du hitta lastbilar, husbilar, släpvagnar och mycket mer. Som du förstår så finns allt inom entreprenad och transport att fynda hos Bytupp.

Se vad som blir mest gynnsamt för er och era projekt, om det är att hyra utrustning för att olika projekt kan kräva olika typer av utrustning och är bra att byta ut. Ser projekten liknande ut så kan det antingen vara lönsamt att köpa begagnade maskiner men det gäller att dessa är i gott skick så att ni slipper krångel, då kan det vara bättre att investera i något nytt. Alla möjligheter finns. Ta en titt på Bytupps hemsida för den självklara köp och säljmarknaden som entreprenad och transport har att erbjuda.

Fler artiklar inom samma ämne